Daniel™ 13 #1 Публикувано 22 Ноември, 2015 Здравейте колеги, пиша ви по лош повод, Тази вечер се ударих и щета са ми преден капак ляв фар и предна броня. Чуудех се дали можете да ме ориентирате къде мога да намеря читави тези неща е а и ако може разбира се да не ми режат главата от кръста на долу. Ако някой има тези части дори нека ми пише на личен или в темата. Става дума за англичанка преди фейслифта от аватара. Може ли и малко жокери как да изправя предната престилка че е влязла доста до хидравличната помпа почти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igniter 60 #2 Отговорено 23 Ноември, 2015 djoro - намира се в Царацово, има доста части, сговорчив е и помага с компетентни съвети. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #3 Отговорено 23 Ноември, 2015 Намерих фар, но сега мисля да оправям моя си капак? Колегите какво ще ме посъветвате, ак може и препоръчайте ми що годе читав тенекеджия който няма да си остави ръцете? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #4 Отговорено 24 Ноември, 2015 Зависи какъв е цвета на колата, но за предния капак ти препоръчвам фолио. Площта е голяма и ще иде доста боя, освен това там има много вибрации и не е изключено кита да започне да се отлепя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #5 Отговорено 24 Ноември, 2015 Колата е черен графит е колата фолиото не е лоша идея но ми се искаше да си е с боя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #6 Отговорено 30 Ноември, 2015 Колеги ровя обикалям и търся къде ли не капаци няма и няма, някой с нови идеи да помогне? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове