горския 0 #1 Публикувано 22 Ноември, 2015 здравейте колеги ! бихте ли ми писали с каква резба е ( лява или дясна ) болта на шайбата на коляновия вал на HR-V . благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #2 Отговорено 23 Ноември, 2015 Нормална резба, но е ситна и държи яко. Отвива се обратно на часовниковата стрелка. Преди 2мес. сменях ангренажния ремък и имах същото чудене. Особено след като си скъсах един удължител. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
горския 0 #3 Отговорено 23 Ноември, 2015 Благодаря колега ! Тази сутрин и аз се преборих успешно с проблема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 23 Ноември, 2015 Шибаното болче е голям проблем.Стяга се на 20Нм=2кг/м +четвърт оборот.Не съм го мерил колко е силата.но е над 10кг/м.На всичкото отгоре се лепи с локтайт.Развива се само с майните.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
357MAGNUM 2 #5 Отговорено 1 Януари, 2016 А като сме на темата , шайбата на 105 и 124 коня една и съща ли е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 1 Януари, 2016 Не е задължително.Шайбата е демпферна и ако има разлика тя е само в климатичния дял. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
357MAGNUM 2 #7 Отговорено 8 Януари, 2016 Само за инфо ако някой страда като мен да си знае , шайбите са еднакви ама пък има 2 размера шлици затова се ходи със старите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове