mal4o57 1 #1 Публикувано 18 Ноември, 2015 имам ръжда в резервоара и вече 6та помпа сменям.някой може ли да ми даде някаква идея какво да правя?още е не е пробит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #2 Отговорено 18 Ноември, 2015 Сваляш и миеш, въпреки, че малко ми е чудно от къде е дошла тази ръжда... Да не си имал вода вътре? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #3 Отговорено 18 Ноември, 2015 Преди много години имах подобен проблем с Хонда Квинтет, която е на практика предходния на Кончерто модел, правен 80-85 година. При мен беше ръждясала тръбата по която тече бензина при зареждане. Първоначално го хванах, след като забелязах капки бензин при зареждане. От нея падаха цели парчета ръжда и задръстваха помпата. Можеш да огледаш с камера при някой майстор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mal4o57 1 #4 Отговорено 19 Ноември, 2015 Сваляш и миеш, въпреки, че малко ми е чудно от къде е дошла тази ръжда... Да не си имал вода вътре? и новите помпи ръждясват.не знам какво става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове