nonda 2 #1 Публикувано 15 Ноември, 2015 Здравейте колеги, форумът е страхотен до сега не ми се е налагало да го ползвам (имам хондата от 7 години и не сам имал сериозни проблеми),та за проблема при изпреварване нещо стана и вече колата може да набира само до 3500 оборота после нищо не се случва (не прекъсва, не се дави,не ускорява ,нищо)работи нормално до когато не е в движение .Нямам намерение да е ремонтирам сам ,ако може да ми препоръчате сервиз в който могат да ми помагнат в Асеновград или Пловдив (опитах с търсачката но не открих).Благодаря, предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #2 Отговорено 19 Ноември, 2015 Провери сондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 19 Ноември, 2015 (Редактирано) Не е от сондата. Ремък да си сменял скоро? И жълтото кранче свети ли на таблото-чека? П. П. Колко теми си пуснал. Редактирано 19 Ноември, 2015 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #4 Отговорено 20 Ноември, 2015 Темите са 2 едната е моята ,а относно сондата при един от моите тестове без сонда колата вървеше точно до 3500 оборота на пета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dove1 5 #5 Отговорено 20 Ноември, 2015 пловдив, поп Златан 11 евгени армейков 0887460986 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonda 2 #6 Отговорено 20 Ноември, 2015 Благодаря, за отговорите проблема е решен ,оказа се запушено задно гърне не съм имал по здрав автомобил до тук аз съм направил 230 к и само един комутатор изненада ,решил съм да е сменям с 7 ген дано и те са толкова здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове