Neophyte 2 #1 Публикувано 14 Ноември, 2015 Здравейте, преди бях собственик на 4та генерация и сега искам 5та, но не съм чак толкова 'навътре' все още в модела. От половин година търся нещо интересно и вчера попаднах на това в мобилето http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11446651454738114&slink=b9vq2o Какво ще ми кажете за модела, освен, че ми се струва, че цената й е малко висока. До колкото разбрах от нета, това май е американка? Малко ми е далече и искам да ви чуя мнението, преди да бия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #2 Отговорено 14 Ноември, 2015 Колата съм я виждал на живо, много е запазена, колегата си я гледа. Според мен си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #3 Отговорено 14 Ноември, 2015 Това, че няма ръжда вярно ли е? Питам, защото ходих да гледам една, която имала леки забележки, а всъщност беше по-зле от моя Нисан в момента, който е бит от градушка.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #4 Отговорено 15 Ноември, 2015 Колега,ако екземпляра е запазен си заслужава.Салона на колата е от вти.Сигурно момчето е мераклия,личи си по съатоянието на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Neophyte 2 #5 Отговорено 15 Ноември, 2015 Виждам, че е много запазена, личи си. А задната седалка, това барче вдига ли се или си седи така? И в този случай задната седалка пада ли или не може? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #6 Отговорено 19 Ноември, 2015 Абе за коли и жени съвети не се давали, ноооо вземай и карай преди друг да я подкара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #7 Отговорено 20 Ноември, 2015 Оригинално вти седан се води 1+3места,и на барчето по средата му се вдига капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове