f300 0 #1 Публикувано 12 Ноември, 2015 здравйте,купих от германия акорд 2004г.дизел,но не ще да запали,въпроса ми е дали има бутон който спира подаването на гориво при удар и ако има къде се намира,благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malak 56 #2 Отговорено 13 Ноември, 2015 за бензиновите има и се намира точно под кормилото/под таблото, буркаш с ръка и трябва да го напипаш.. има го в книжката описано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
f300 0 #3 Отговорено 13 Ноември, 2015 здравйте,купих от германия акорд 2004г.дизел,но не ще да запали,въпроса ми е дали има бутон който спира подаването на гориво при удар и ако има къде се намира,благодаря предварително. намерих го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
magito 0 #4 Отговорено 22 Ноември, 2015 здравйте,купих от германия акорд 2004г.дизел,но не ще да запали,въпроса ми е дали има бутон който спира подаването на гориво при удар и ако има къде се намира,благодаря предварително. намерих го на дизела къде се намира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 55 #5 Отговорено 22 Ноември, 2015 (Редактирано) намерих го Е па запали ли? Редактирано 22 Ноември, 2015 от ruil4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове