Izverg 458 #1 Публикувано 12 Ноември, 2015 Колеги от къде може да идва този дразнещ шум? Започва да се чува когато колата е загряла и при натискане на съединителя спира(понякога или само заглъхва). Когато вдигна малко оборотите и шума става по-чест. Аз го чувам от към съединителя и го правя на лагер. Маслото което е в с.к. е хонда мтф. Съединителя ми е сменян марка Exedy и нямаше проблем до сега. Заснех клип може да го видите тук -> https://youtu.be/gvxwJJxZw00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #2 Отговорено 12 Ноември, 2015 Колега има доста писано по тази тема,или аксиален или на първичен вал лгери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #3 Отговорено 12 Ноември, 2015 Изчетох доста из нета за това искам да попитам защото при мен някой неща леко се разминават но общо взето разбрах вариантите какви са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #4 Отговорено 12 Ноември, 2015 Сега като се прибирах от работа я оставих да загрее и не се чу грам шум... Ту се появява, ту след ден/два не. Както и понякога при натискане на съединителя спира ту не... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 12 Ноември, 2015 (Редактирано) Преди малко покарах и забелязах, че започва да свири само след екстремно каране с вартене на гуми. Когато натискам съединителя към средата на хода на педала звука за момент спира, и като продължа да натискам пак почва. Това май си е лагер или някъв луфт Редактирано 12 Ноември, 2015 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове