rave77 2 #1 Публикувано 1 Ноември, 2015 търся добър майстор на хонди в Бургас!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #2 Отговорено 1 Ноември, 2015 Няма такъв.Търси в близките градове. Варна имат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilevUK 2 #3 Отговорено 9 Декември, 2015 Аз лятото бях в Бургас. Имах проблеми със спирачките на задното дясно колело Отидох при Хонда Апостолов. Човека ме прие оправи ги и от тогава проблеми нямам. Взе ми доста евтино. Ако чете това искам да мублагодаря че ми помогна. Не мога да кажа колко е добър с двигатели и др. Нека някой друг да сподели ако има впечатления. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 200 #4 Отговорено 12 Декември, 2015 Aпостолов е ОК, обаче работи много скъпо. Все пак персонал поддържа човека. Друг проблем - не ме оставят да ги гледам докато работят уж заради безопасността. Това е България и не им вярвам, може докато трае ремонта да ми сменят половината чаркове без да знам. Не твърдя, че го правят. Казвам само, че имам съмнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #5 Отговорено 23 Декември, 2015 Няма в Бургас това което търсиш. Виж в другите градове Варна, Шумен, София ;-) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове