goldbyrk 202 #1 Публикувано 31 Октомври, 2015 (Редактирано) Някой може ли да помогне с инфо, какви са размерите на дихтунг пробка картер и от къде може да се купи? D14A4 Редактирано 31 Октомври, 2015 от goldbyrk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 31 Октомври, 2015 Трябва да е 14мм. Можеш да намериш в железарски магазин или магазин за авточасти.В по скъпите филтри би трябвало да си има,но не винаги има. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #3 Отговорено 10 Ноември, 2015 слагай тефлонова лента на резбата и завивай и си готов. Аз така карам вече 9 години с една и съща дефтугна........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #4 Отговорено 11 Ноември, 2015 (Редактирано) И на колата и на скутера съм установил, че не са баш за еднократна употреба. До ден днешен не съм имал теч от стар дихтунг, нито на масло, нито на охл. течност, но е важно съответните резби да се стягат с предписаното усилие. Иначе може да си поръчаш и оригинален, трябва да го има като парт номер, сигурно ще е лев-два...другия вариант ти го казаха, обикаляш железариите или мотаеш с тефл. лента. Редактирано 11 Ноември, 2015 от boiskii Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceman360 3 #5 Отговорено 17 Ноември, 2015 Мисля че в Хонда бяха около 1 лв и са алуминиеви , на скоро вземах пробка за картера и няколко дихтунги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове