Plamen_ni 0 #1 Публикувано 29 Октомври, 2015 (Редактирано) Предложете някой читав сервиз за реглаж на клапаните, че звъня вече в няколко и ми казват, че няма нужда от реглаж. Какво ви е мнението за сервиза на Юби-ко в Горубляне? Редактирано 29 Октомври, 2015 от Plamen_ni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 29 Октомври, 2015 Виж при Омбре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #3 Отговорено 29 Октомври, 2015 Виж при Омбре. Къде се намира този сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #4 Отговорено 29 Октомври, 2015 Понеже четох, че реглажа трябва да се прави на студен двигател. Колко часа отнема този реглаж? В смисъл катоя закарам топла, трябва да изтине и тогава ли се прави? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #5 Отговорено 29 Октомври, 2015 (Редактирано) Температурата на двигателя трябва да е под 38 градуса Айде, на главата. Редактирано 29 Октомври, 2015 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #6 Отговорено 29 Октомври, 2015 (Редактирано) От Омбре не ми вдигат телефона. Как да си запазя час? Четох и в други теми, че не си вдигат телефоните и трябва да се отиде до сервиза. Аз съм в другата част на София .... Редактирано 29 Октомври, 2015 от Plamen_ni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bezupre4niq 10 #7 Отговорено 29 Октомври, 2015 Предложете някой читав сервиз за реглаж на клапаните, че звъня вече в няколко и ми казват, че няма нужда от реглаж. Какво ви е мнението за сервиза на Юби-ко в Горубляне? Е как сервиз ще ти откаже реглаж, това се бързи пари за тях. Кой точно сервиз е казл че няма нужда? Ако си бил с колата там и са я чули е възможно. (предполагам си на газ, щом се интересуваш от реглаж) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #8 Отговорено 29 Октомври, 2015 Времето освен от изстиването зависи и от това колко клапана имат нужда да се корегират, а това зависи от кога не са пипани . Да кажем час чиста работа при студен мотор. Щом не ти се занимава сам се обади на Бобката (HPP Garage), 0888725721 А тия дето ти казват, че няма нужда от реглаж им забрави телефони; физиономии; сервизи ........ 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #9 Отговорено 31 Октомври, 2015 (Редактирано) Запазих си час в надежден сервиз. Като мине колата, ще споделя. Относно тези, които ми казаха, че реглаж не е наложителен. Единия е майстор в квартала, който се занимава предимно с дизелови немски автомобили, най-вече мерцедес. Той ми каза, че не се прави реглаж на клапаните, защото ще се преебе колата. В един сервиз се обаждах, за да си запазя час и от там човека ме попита как съм разбрал, че е нужен реглаж на клапаните. Аз му казах, че по-принцип се прави на 20к ако се кара на газ....не си запазих час и така. п.п. Да питам в тази тема ...едно гадже кара сивик 7 дизел. При него как стои въпроса с реглажа, прави ли се, на колко хиляди? Редактирано 31 Октомври, 2015 от Plamen_ni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #10 Отговорено 31 Октомври, 2015 (Редактирано) Хохохо един майстор в квартала... дизелови немски автомобили... Мерцедес :D assfull ти каза как да процедираш с такива Иначе на CR-V 2 ген по книжка ми го дават на всеки 40 000 км. да се проверяват клапаните. За 1,7 CDTI го дават на всеки 54 000 км или 72 месеца. Ако не е тайна кой е надеждния сервиз и какво ти казаха по телефона или на място? Щото съм се наслушал на глупости Редактирано 31 Октомври, 2015 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 31 Октомври, 2015 (Редактирано) Мале що заети "оторизирани" сервизи. Нещо неразбрах какво е црв-то но на 1 генврация реглаж се прави за 25 мин. и на това време 2 часа да истине. Редактирано 31 Октомври, 2015 от fenabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #12 Отговорено 1 Ноември, 2015 Фен-е, недей така деее.... А спама и цигарката къде ги брЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kangaroo 0 #13 Отговорено 9 Март, 2016 за Омбре, аз никак не съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове