N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 11 Март, 2007 (Редактирано) V6/3,2 литра/280 япнски кончета VS V10/5 литра/507 немски магарета Натисни самолетчето Редактирано 11 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 11 Март, 2007 Face the truth & shut up Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 11 Март, 2007 Japan Muscles !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #5 Отговорено 11 Март, 2007 JAPAN MUSCLES MOTHERFUKERS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #6 Отговорено 11 Март, 2007 Хахахахах пичове това клипче съм го правил аз в отговор на едни образи с БМВ та.Една вечер мноооо ме ядосаха и не се здържах Клипа е взет от бест моторинг 01.2007ма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 12 Март, 2007 (Редактирано) Хахахахах пичове това клипче съм го правил аз в отговор на едни образи с БМВ та.Една вечер мноооо ме ядосаха и не се здържах Клипа е взет от бест моторинг 01.2007ма.То се вижда ,че е правено от хондаджия , но това не променя нищо Редактирано 12 Март, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 12 Март, 2007 Най ме израдва как японеца обясняваше с жестове как е правилно да тръгнеш на старта RULEZzz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #9 Отговорено 12 Март, 2007 МЕТНИ ГО ТОЯ КЛИП В ФОРУМА НА БМВ И ГЛЕДАИ ПОСЛЕ СЕИР Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #10 Отговорено 12 Март, 2007 МЕТНИ ГО ТОЯ КЛИП В ФОРУМА НА БМВ И ГЛЕДАИ ПОСЛЕ СЕИР ЕЕ няма смисъл.Имам доста приятелчета там и...ние трябва да сме над това... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #11 Отговорено 13 Март, 2007 еее простете им ..едното си е почти семеен седан сигурно на старта е било със 5 души вътре бмв-то и за това така ...винаги можед а се намери оправдание , пък и с тия големите гуми не е лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #12 Отговорено 13 Март, 2007 Хааа хааа хааа - обичам такива клипчета- технологията срещу големите и скъпи двигатели за снобски коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #13 Отговорено 13 Март, 2007 еее простете им ..едното си е почти семеен седан сигурно на старта е било със 5 души вътре бмв-то и за това така ...винаги можед а се намери оправдание , пък и с тия големите гуми не е лесноХа хахахаааа,,.,,,,пи4 аз съм карал такава М-ка и мога дати кажа 4е вътре е тясно по4ти колкото в ЦРХ-1ва генерация.Отвън голямо а вътре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #14 Отговорено 14 Март, 2007 еее простете им ..едното си е почти семеен седан сигурно на старта е било със 5 души вътре бмв-то и за това така ...винаги можед а се намери оправдание , пък и с тия големите гуми не е лесноХа хахахаааа,,.,,,,пи4 аз съм карал такава М-ка и мога дати кажа 4е вътре е тясно по4ти колкото в ЦРХ-1ва генерация.Отвън голямо а вътре е да ама като я гледах има вътре върху конзолата едно такова кръгло дето всичко може да прави и затова е толкова голяма отвън ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #15 Отговорено 14 Март, 2007 Искам НСХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове