vesmes 0 #1 Публикувано 25 Октомври, 2015 Ето я моята "нова" семейна кола. Хонда Акорд 1.8i. Произведена е 04.1999 г. в Бристол-Англия. Купена е 2000г. от един фен, който я е карал 1 година и я продава на собственика от когото я купих Аз. Колата е на 155 000 км и навъртях вече около 800 км аз. Имам лек проблем с компютърчето което обсъждам в друга тема в техническия раздел. Отделно има "проблеми" със задните врати..който са нещо често срещано за модела. На лявата врата не работеше моторчето за централното заключване, смених го с ново за 11 Евро. Новия механизъм изкара един ден и блокира, затова преместих моторчето в стария кожух и всичко се нареди. Дясната врата не се отваря изобщо нито отвън, нито отвътре. Мисля да я правя като си дойда до България, понеже тук нямам много място където да се вихря с ремонти Знаех за тези проблеми когато я купувах, колата беше от най-евтините по обявите - 1400евро. Има си TuV до 2017, и комплект зимни гуми със стоманени джанти към нея. Ходих на 280 км. за да я взема, около мен (Манхайм) няма пукната обява на Акорд. Комичното беше, че докато я регистрирам тук..стоя няколко дена без номера в двора и дойдоха 6 човека да питат - колата продава ли се ? Викам като искате Акорд, бягайте на Север..там ги карат Много приятна кола за магистралите. Гори около 8 ако карам до 160 км/ч Ако е до 130-140 км/ч (което е трудно в лявата лента тук) около 7/100. Хубава музика има и е доста тиха кола. Надявам се да пътувам с удоволствие по празниците до България. Тук е на първата ни разходка, след регистрацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 25 Октомври, 2015 Ако на прибиране минаваш през София, мога да ти помогна с вратата. И моята не се отваряше нито отвън, нито отвътре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове