Jump to content
alman

Счупена задна чистачка

Recommended Posts

Здравейте колеги, онзи ден някой ми счупи задната чистачка в основата на рамото. Механизма си работи и пръскалката е на място и работи, но от рамото е останало 5 см парче. Въпросът ми е дали се продават нови или ако знаете колега да продава. Другият също важен въпрос е дали става от CR-V? Ако става задачата по намирането става по-лесна. Звънях на няколко морги в София, където има харвита, но чистачки нямат.

Поздрави,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

40лв беше от Стамен във Варна,аз от 2 години се каня да си купя и май пак няма да е тая година. Нови ще са по 250-300лв познавайки бултрако.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От питане глава не боли...в понеделник ще ги питам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пуснах ти лично, ако, обаче се проточат нещата, пак от морга купуваш една предна. Мериш дължината на задната и режеш с флекс и си ти, но за всеки случай откачи твойта предна и пробвай шлиците дали са същите. малко по надървена ще седи ноо... пък ще имаш бърсалка за отзад.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги, намерих  една за 30 лв и я взех - стана. Трябва да сменя перото , че е зле , а и няма капачето отгоре. Някой може ли да каже от какво може да стане, че не помня точно какво беше /капачето, което закрива гайката/?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...