boiskii 353 #1 Публикувано 8 Октомври, 2015 Споделете кой с какви калъфки се е барнал. Кои пасват най-добре на седалките и са удобни за сваляне/пране? Искам да взема за предните седалки, че от време на време карам с мръсни дрехи и не ми се пере тапицерия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 11 Октомври, 2015 Аз съм с тапицерия на CARTEX.На старата бях с такива,сега и на тази съм пак и съм доволен.Шиха ми ги по поръчка,тъй като задните ми са с вградени подглавници и подлакътници. Производството им е в Асеновград,но имат дистрибутори в цялата страна.Плата е хубав и цената добра-35-40лв. комплект преди и задни.Моите като поръчкови излезнаха 60лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #3 Отговорено 22 Декември, 2015 Май няма много голям избор на такива калъфки. И аз взех Картекс за предните седалки. Не пасват перфектно, но вършат работа колкото да се сяда спокойно с по-мръсни дрехи. В ибея има разни по-лачени, че дори и кожени, но цената им е сходна с претапициране на седалките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове