велизар 172 #1 Публикувано 7 Октомври, 2015 Здравейте взех си маховик втора употреба но целия е ръждив,това проблем ли е?Ако да как да отстраня ръждата без да го увредя, или да търся друг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #2 Отговорено 7 Октомври, 2015 Колеги интересува ме просто дали си заслужава да щлайфам маховика с телените дискове за дрелка например?Или да търся друг?Маховика целия е ръждясал не съм сигурен колко е повърхностна ръждата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 7 Октомври, 2015 Даи снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #4 Отговорено 7 Октомври, 2015 опитвам се но image shack-а нещо не ми позволява Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #5 Отговорено 7 Октомври, 2015 Ако има някакъв друг начин да кача снимки защото image shack вече е платен явно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 7 Октомври, 2015 Директно в форума имаш опция като побликуваш елементарно е. От къв зор купува маховик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #7 Отговорено 7 Октомври, 2015 Бендикса изрони петнайсетина зъба от моя маховик,и сега немога да запаля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 7 Октомври, 2015 Кои мотор е това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #9 Отговорено 7 Октомври, 2015 F20z1 И нещо не мога да се оправя с тези снимки.Не виждам никъде как мога да си кача снимка.Като отида на албум никъде не ми дава опция за качване на снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #10 Отговорено 7 Октомври, 2015 (Редактирано) Уф най накрая успях. Редактирано 8 Октомври, 2015 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #11 Отговорено 7 Октомври, 2015 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #12 Отговорено 8 Октомври, 2015 (Редактирано) За да не се получава това сиво поле около прикачения файл, след натискане на бутона "Прикачи файла" се появява лента със файла и бутон в десния й край "Добави в мнението". Натиска се този бутон, и воала п.п. Това парче желязо изглежда да не е само с повърхностна ръжда. Така по снимка трудно ще се определи състоянието му, и дали е годно за употреба. Редактирано 8 Октомври, 2015 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове