Jump to content
djigata

Криви дискове

Recommended Posts

Здравейте колеги,

интересува ме къде в София шлайфат спирачни дискове но без да се свалят от колата /шлайфат се на място/

благодаря предварително и ако има някакви отзиви били те положителни или отрицателни ще съм благодарен да си споделите  

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж тук: http://www.procutbg.com/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5=4.html

Отзиви не мога да дам, защото не съм ползвал тази услуга. Просто бях видял машината на Пловдивския Панаир. Човека твърдеше, че 100% гарантира за качеството.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дунев на Червено Знаме.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някакви отзиви от  личен опит или от познат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На бул.К.Величков има такивва гумаджий. (не зная точно адреса) Там изправяхме дисковете на 2 коли ,не можаха да минат 1000км и се изкривиха отново! :no:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И според теб проблема е в уреда и хората които го ползват, а не в дисковете? Дисковете, както всеки друг детайл, имат живот. Може да се стъргат до точно определен размер, след това се сменят. Когато се кара на газ-спирачка, минава се през локви, диска губи свойствата си, и се деформира. Българинът е свикнал да хитрува, и да минава метър, само че не се получава така в живота.

Не може човек да очаква чудеса, при положение че е чакал ножа да спре в кокала, и след това с ръце на кръста, да коментира това не става, онова не става.

Лека вечер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днес минах през Дунав

определено доста бяха криви дисковете , изправиха ги с машината но задните са за смяна

имат много ама много готина машина за баланс и диагностициране на гумите

останах очарован от Румен като начин на поведение и вниманието което отделя на всеки клиен

след баланса, диагностицирането на гумите и шлайфането на диска лично Румен ме повози за уверение и на самия него че всичко е наред 

благодаря на колегата  crown_bg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че са се получили нещата, а още повече че си се убедил сам в това, което ти споделих.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...