ZaRRicK 330 #1 Публикувано 12 Септември, 2015 Здравейте, Докато човърках по колата (Сивик 2000г.) попаднах на странен разкачен маркуч който тръгва от някакво разклонение излизащо от канистъра и водещ незнайно (почти) къде. Това е върпосният маркуч: Завършва с накрайник с квадратна форма и куки все едно се закача в квадратен отвор. Доста поогледах наоколо в обхвата на дължината на маркуча, но единственото място с отвор с такъв размер е на самото купе към подкалника, под тарелката на акумулатора, и реално не води на никъде, а само придържа маркуча. От там или само може да взима въздух или да изпуска газ/течност навън от/към околната среда. Това е отворчето (в средата на снимката, в дъното): малко, квадратно, с размер около 1х1 см: Та някой знае ли точно какъв е тоя маркуч, за какво е и дали наистина там се закача, да го слагам и да не го мисля повече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 12 Септември, 2015 (Редактирано) Нямам представа що е то, ама гледайки това: http://www.lingshondaparts.com/honda_car_parts_selection_pfk.php?block_01=17S0311&block_02=B__0420&block_03=9370 ми се струва, че е позиция #3, а?! И това явно не отива никъде, т.е. отива в атмосферата Редактирано 12 Септември, 2015 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno 0 #3 Отговорено 13 Септември, 2015 На ЦРВ-то го има същото и служи за отдушник. Има и още едно (което съм видял) отзад на диференциала. Това предното е забодено на скобата на горивния филтър, под самия него... Sent from my GT-I8262 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #4 Отговорено 16 Септември, 2015 Да точно така, на горивния филтър се оказа че се закача в крайна сметка. Явно найстина си е отдушник някъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове