No Limit Performance 180 #1 Публикувано 8 Март, 2007 (Редактирано) Бакаджик 2007 - ей го бат Емо ... каза си тежката дума http://www.vbox7.com/play:e2a9346e наздраве пичове Редактирано 8 Март, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bojeto 0 #2 Отговорено 9 Март, 2007 тоз емо еи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 9 Март, 2007 Нещо ни са отвара... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 9 Март, 2007 И аз немога да го отворя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 9 Март, 2007 още няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #6 Отговорено 9 Март, 2007 "Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #7 Отговорено 9 Март, 2007 снощи го бях качил дори божо го гледа , а днеска нещо е станало и клипчето е премахнато извинявам се на всичкище опитам отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #8 Отговорено 9 Март, 2007 (Редактирано) Я направо кажи кви ги реди мародератора, че аз и без тва нямам звук Редактирано 9 Март, 2007 от johnyboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bogdan 0 #9 Отговорено 9 Март, 2007 (Редактирано) пробвавай да го качиш отново Редактирано 9 Март, 2007 от Bogdan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #10 Отговорено 9 Март, 2007 утре ще ви кач пак клипа да видите "злобното предупреждение" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #11 Отговорено 10 Март, 2007 Абе и аз имам разни грижи с VBOX-a та реших проблема на бързо - регистрацийка в youtube! Така че го качи там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #12 Отговорено 10 Март, 2007 На мен ми го отвори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #13 Отговорено 10 Март, 2007 не се отваря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #14 Отговорено 10 Март, 2007 абе недейте се рови толкова ,че е кофти Емо ви предопреди всичките освен мен че ша ва банне. бан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #15 Отговорено 10 Март, 2007 Айде качете го това клипче най накрая че ми се развинти вече фантазията. Представям си го Емо застанал пред всички, произнасяйки надъхваща реч като Мел Гипсън в Смело Сърце. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #16 Отговорено 11 Март, 2007 тва момче като са напие някой път и ще опразни форума на Националната ще е само на бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #17 Отговорено 11 Март, 2007 хохохо, тоз път не съм аз! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #18 Отговорено 11 Март, 2007 От клипчето това , което успях да чуя е :"ше ви оправя всичките беее" Не гарантирам ,че е правилното , но качеството беше лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #19 Отговорено 11 Март, 2007 "ше ви банна всичките беее" казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #20 Отговорено 12 Март, 2007 хохохо, сещам се за тази фраза, ама айде качете го да си видя пияната физиономия де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #21 Отговорено 12 Март, 2007 хохохо, сещам се за тази фраза, ама айде качете го да си видя пияната физиономия де ааааа недей се гледа, че туко виж пак ще искаш да се напиваш по бакаджиците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове