ivaivalito 8 #1 Публикувано 8 Март, 2007 Пичове тъй като работя в магазин за авточасти и всички разбираме " от коли възникна спор.Аз казвам че мотора D15B2 е моно инжекция а колегите ми твърдят че няма 16 клапанова кола с моно инжекция всички били пълна.Та въпроса ми е Моно инжекжия с една дюза ли е този мотор или пълан с 4ри ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIXIE 0 #2 Отговорено 8 Март, 2007 моно е!карам такава е скоро ще я правим пълна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #3 Отговорено 8 Март, 2007 МОНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 8 Март, 2007 ама верно ли е моно,щото отгоре май пише DUAL POINT INJECTION,т.е. е дуоинжекционима две дюзи май.....но със сигурност не са 4.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 8 Март, 2007 Пичове тъй като работя в магазин за авточасти и всички разбираме " от коли възникна спор.Аз казвам че мотора D15B2 е моно инжекция а колегите ми твърдят че няма 16 клапанова кола с моно инжекция всички били пълна.Та въпроса ми е Моно инжекжия с една дюза ли е този мотор или пълан с 4ри ?На твоите колеги им кажи да си сменят професията Срамота с авточасти се занимават При доста марки има 16 клапанови мотори с така нареченото моно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #6 Отговорено 8 Март, 2007 Пичове тъй като работя в магазин за авточасти и всички разбираме " от коли възникна спор.Аз казвам че мотора D15B2 е моно инжекция а колегите ми твърдят че няма 16 клапанова кола с моно инжекция всички били пълна.Та въпроса ми е Моно инжекжия с една дюза ли е този мотор или пълан с 4ри ?На твоите колеги им кажи да си сменят професията Срамота с авточасти се занимават При доста марки има 16 клапанови мотори с така нареченото моноА с един или с 2 инжектора е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #7 Отговорено 8 Март, 2007 ама верно ли е моно,щото отгоре май пише DUAL POINT INJECTION,т.е. е дуоинжекционима две дюзи май.....но със сигурност не са 4....То4но така,двуто4ково.Но в никакъв слу4ай пълен шприц. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #8 Отговорено 8 Март, 2007 сега остава да кажат и че няма 16 вентилови коли с карбуратор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #9 Отговорено 9 Март, 2007 Пичове тъй като работя в магазин за авточасти и всички разбираме " от коли възникна спор.Аз казвам че мотора D15B2 е моно инжекция а колегите ми твърдят че няма 16 клапанова кола с моно инжекция всички били пълна.Та въпроса ми е Моно инжекжия с една дюза ли е този мотор или пълан с 4ри ?На твоите колеги им кажи да си сменят професията Срамота с авточасти се занимават При доста марки има 16 клапанови мотори с така нареченото моноА с един или с 2 инжектора е ?Според теб DUAL POINT какво означава??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #10 Отговорено 9 Март, 2007 сега остава да кажат и че няма 16 вентилови коли с карбуратор Такъв е D15B3..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #11 Отговорено 9 Март, 2007 A вярно ли е , че единия от тези два инжектора отговаря само за празния ход?И когато караш колата , дефакто само единия бачка, а другия "спи"?Ей туй ми е интересно на мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #12 Отговорено 9 Март, 2007 над определени обороти и/или натоварване се задейства И втория. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #13 Отговорено 9 Март, 2007 сега остава да кажат и че няма 16 вентилови коли с карбуратор ха ха, кажи им че има 16v и с чист карбуратор и с 2бр. чисти карбуратори и то без грам електроника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agyulev 0 #14 Отговорено 9 Март, 2007 За какви инжектори става въпрос тука? Едно е инжектор, друго е дюза. В случая, при Д15Б2 имаме моно-инжекцион с две дюзи. Малко странно решение, но.... Втората дюза сработва, както каза колегата по-нагоре, след определени обороти или натоварване на мотора. Наистина е странно как моноинжекцион е с две дюзи, но при по високо обортните мотори това е възможно. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #15 Отговорено 9 Март, 2007 За какви инжектори става въпрос тука? Едно е инжектор, друго е дюза. В случая, при Д15Б2 имаме моно-инжекцион с две дюзи. Малко странно решение, но.... Втората дюза сработва, както каза колегата по-нагоре, след определени обороти или натоварване на мотора. Наистина е странно как моноинжекцион е с две дюзи, но при по високо обортните мотори това е възможно. Успех!кажи сега каква е разиката между дюза и инжектор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #16 Отговорено 10 Март, 2007 (Редактирано) верно е че много от хората продаващи авточасти са пълни ЛАИЦИ - НА ТЕМИ от ЯПОНИЯ просто щтото нямат поръчки за части на коли като нашите. наскоро се вкара една 5 ген д15б2 със проблем на ниски обороти .та човека обиколил сервизите в града и се почнали едни ДОГАДКИ - гарнитура на главата изгоряла , криви клапани евентуално и секви други мисли. докато неизлезнало едно мом4е та го светнало БЕГАИ при ГОНЗО- ПРИ мене демек ,,, големия проблем се оказа само гарнитура на колекторите за около 20 мин работа се смени с друга здрава , старата беше скъсана. Колата заспаЧОВЕКА ДОВОЛЕН ПРЕДОВОЛЕН ПО4ЕРПИ и вика имали ХОНДА ВЕЧЕ ЗНАЕ КАДЕ ДА ХОДИ ЗА КОНСУЛТАЦИИ. сори че малко се отнесох от тематапо темата-ИМА 1.3 16 ,, 1.5 16 ,, 1.6 16 едновалови ДВИГАТЕЛИ с карбуратор а даже някои и с по два карба Редактирано 10 Март, 2007 от go6i11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове