civic_aerodeck 0 #1 Публикувано 27 Август, 2015 Искам да попитам има ли някакав датчик за това палене.Колата е и с газов инжекцион но след първото палене колата види ли ключът и пали но сутрин или когато е стояла дълго време да изтине пали трудно въртене запалва и угасва и така няколко пъти.Мисля да започна с свещи после и с кабели някой може ли да ми даде съвет.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 27 Август, 2015 Пробвай с друга капчка на делкото и палец плюс свещи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #3 Отговорено 28 Август, 2015 Измий и дросела и iacv-то. Джипката ми правеше подобни неща до вчера :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 28 Август, 2015 (Редактирано) Ама с WD40 или чистител за дросели/карбуратор, да не земеш с вода С капаните как си? Редактирано 28 Август, 2015 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic_aerodeck 0 #5 Отговорено 28 Август, 2015 утре ще измия дросела да видим пък и днес купих свещи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове