A.Aleksandrov91 3 #1 Публикувано 25 Август, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги. Предстои ми смяна на атифриза на акорда и се чудя какъв да си взема. Спрял съм се на тези двата: 1. MOTUL INUGEL OPTIMAL -37 C 2. PRO HONDA Цената им е приблизителна, а и не е от голямо значение. Ако някой има мнение за един от двата нека го сподели Редактирано 25 Август, 2015 от A.Aleksandrov91 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 25 Август, 2015 Оригиналния е за предпочитане,след като цената им е близка,и дори да са еднакви като качество хондовия е със по-сигурен произход. В моята е такъв,какво да си кажа,само му следя нивото и толкоз. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A.Aleksandrov91 3 #3 Отговорено 25 Август, 2015 В магазина ми казаха, че оригиналния е синьо-зелен на цвят... не знам какъв е по характеристики, тоя на мотул е органичен на основата на моноетиленгликол и е с висока точка на кипене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 25 Август, 2015 Син е на цвят,сипан в пластмасово шише изглежда като кока-кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 353 #5 Отговорено 14 Септември, 2015 Според мен който и да избереш от двата няма да сбъркаш. Аз заложих на лилав IGAT AN13 (намира се за около 14лв./1.5л с отстъпка, концентрат): Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове