madrugada 12 #1 Публикувано 17 Август, 2015 Записахме една песен и направиме клип .Кажете как е?Става ли? https://www.youtube.com/watch?v=2Q1o6nXkiQw 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 17 Август, 2015 Екстра е,само и някое хонде да се мернеше по време на записа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #3 Отговорено 17 Август, 2015 за другата песен 6е вкараме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #4 Отговорено 18 Август, 2015 Някой няма ли да каже две думи ,пък било то и лоши Sent from my Lenovo A328 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #5 Отговорено 19 Август, 2015 Клипа не е нищо особено, но повече ми хареса от песента Не че е лоша, ама някак си не става като за сингъл, по-скоро е като за "Б" страна на албум. Но може и проблема да е в мен, че Грин дей одавна ми се струват доста лигави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #6 Отговорено 20 Август, 2015 Клипа не е нищо особено, но повече ми хареса от песента Не че е лоша, ама някак си не става като за сингъл, по-скоро е като за "Б" страна на албум. Но може и проблема да е в мен, че Грин дей одавна ми се струват доста лигави вярно малко аматьорско изпълнение е клипа ама толкова ни са финансите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 21 Август, 2015 Песента кефи, клипа е много зле. Има екстра ритмика, текста малко куца, но като за сефте ми се струва доста обещаващо. За клипа можеше да го направите как свирите, пеете и т.н. и от тези сцени да ползвате около 20%. Аве с една дума за категория аматьори сте на първо място. Аз лично чакам следващото парче защото има матЪрял у вас 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #8 Отговорено 22 Септември, 2015 Имаме и друга ама сега се работи по клипа .Може би след месец ше има разултат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ентусиаст 10 #9 Отговорено 6 Октомври, 2015 indie rock нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tonji 458 #10 Отговорено 27 Октомври, 2015 (Редактирано) Колега и аз се занимавам с музика, не правя кой знае какви песни, ама да питам.. Защо така наблягате и държите да има клип?... правете продукция.. песни, мислете повече по текста.. и защо на английски бе колега? на български има достатъчно думи с които може да изразиш яко емоцията Вокала е много готин, като цяло добре е песента, клипа... Поздрави, всяка следваща по- добра, не се отказвайте п.п. : Подкрепям мнението на MonsterOOD за клипа. не го правете в забавен кадър другия път.. Редактирано 27 Октомври, 2015 от Tonji Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове