Jump to content
draid

Тропане при потегляне Civic 8ген 2.2 дизел

Recommended Posts

Здравейте колеги, забелязвам едно метално изтропване при потегляне на 1-ва скорост или при превключване от 1-ва на 2-ра след подаване на газ. Т.е при самото превключване няма нищо, но като подам леко газ изтропва веднъж и спира. Смятам другият месец да я закарам колата в Хонда да и направят пълен преглед, но все пак имате ли някаква представа от какво може да е това ? Тропането не е постоянно и не се случва всеки път. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Автомат ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ръчни скорости е колата. Изтропването е като че има някакъв луфт който се обира при потегляне. Не мога да установя дали е от скорости или нещо друго. Съединителя иначе не ми е направил впечатление да отлепя лошо освен едно специфично леко вибриране като се натисне съвсем леко още преди да тръгне да натяга, но мисля че това е някаква вибрация от двигателя, тъй като е минимална. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам може би подобен проблем, ако е проблем изобщо, изчегъртване при потегляне силно и еднократно, при студен автомобил. Никой от 3 сервиза не успя да каже какво е. Колега със Акорд 6, има същия проблем, също никой нищо не е разбрал до сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля за някакви гуми по скоростната кутия или нещо по закрепването, но ще видим какво ще кажат тези от хонда. Ще запазя един час за началото на Септември да я прегледат цялата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...