scyberboy 175 #1 Публикувано 11 Август, 2015 Колеги, продавам си моторетката http://www.carspending.com/bg/vehicles/4036-honda-cbf-600-s Има обяви в мобиле.бг и карс.бг, лесно се намират. Цена 4500 лв. Мотора се кара, обслужен, бих каза почти перфектен Ако имате върпоси - всички контакти ми ги има във профила ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #2 Отговорено 20 Август, 2015 Гумите са почти нови, на 6300 км. слагани от мен миналата година Март месец - Conti Road Attack 2 Има и екстендър на предния калник, който го няма на снимките. Продавам и екипировката - каска (Shoei XR-1100), текстилно яке (Richa Multi, M), текстилен панталон Esqu, кожени ботуши (Richa Monza II, номер 44) Висок съм 180, към 79 кг, правете си сметката Всичко на много изгодни цени по договаряне ! Хайде за някой наш човек, хубав проверен мотор Понеже ми е леко спешно - парите ми трябват за колело и разни други разходи Нова цена 4200 лв. (почти твърда) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #3 Отговорено 22 Септември, 2015 Хайде колеги, мотора си стои на топло в гаража и чака новия си собственик... Нова цена: 3999 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #4 Отговорено 5 Октомври, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #5 Отговорено 7 Октомври, 2015 Капариран Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #6 Отговорено 2 Януари, 2016 Продаден Остават екипировката и каската... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове