Jump to content
ditko_hs

Хонда 1,3-16v ?

Recommended Posts

Здравеите ас сам един от недораслите хора по отнисшение на колите пък да не говорим за Хонда.Молбата ми е такава някои да се навие да ми помогне и да ми обясни това онова за моита машинка.Тка зан4и здобих се с Хонда Сивик 1,3 16v -- о4удваштото за мен е 4е е карборатор .Годината на произвотство е някаде 94-95 г. и нешто имам проблеми в вси4ки области особенно по двигателя , като куцо магаре е по някога ....Много ште сам ви благодарен ако ме светнете малко по вапроса с този модел .А и да не забравя не ми изгаря горивото както трябва и пак не знам зашто....:tease:БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ...!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моля ти се от сърце там където пише кара в профила ти напиши CIVIC не Civik... :D :D :tease: много лошо ще те смъмрят всички преди изобщо някой да прочете за проблема ти...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В общи линии - не си си синтезирал проблема изобщо и който и да е, и колкото и да е вещ - трябва да е шаман, че да ти помогне. Така че, като си коригираш профила - вкарай и от кой град си, щото както звучиш, ще трябва да е види доктор, а те са различни по градовете. Ако ще е за София - най-добре при Омбре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...странно е че си купуваш кола а не си се интересувал предварително за техническите данни да не ти е подарена :ph34r: Тъй както си го написал имаш нужда от основе преглед на колата от специалист!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...