ditko_hs 0 #1 Публикувано 7 Март, 2007 Здравеите ас сам един от недораслите хора по отнисшение на колите пък да не говорим за Хонда.Молбата ми е такава някои да се навие да ми помогне и да ми обясни това онова за моита машинка.Тка зан4и здобих се с Хонда Сивик 1,3 16v -- о4удваштото за мен е 4е е карборатор .Годината на произвотство е някаде 94-95 г. и нешто имам проблеми в вси4ки области особенно по двигателя , като куцо магаре е по някога ....Много ште сам ви благодарен ако ме светнете малко по вапроса с този модел .А и да не забравя не ми изгаря горивото както трябва и пак не знам зашто....БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #2 Отговорено 7 Март, 2007 моля ти се от сърце там където пише кара в профила ти напиши CIVIC не Civik... :D много лошо ще те смъмрят всички преди изобщо някой да прочете за проблема ти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #3 Отговорено 8 Март, 2007 В общи линии - не си си синтезирал проблема изобщо и който и да е, и колкото и да е вещ - трябва да е шаман, че да ти помогне. Така че, като си коригираш профила - вкарай и от кой град си, щото както звучиш, ще трябва да е види доктор, а те са различни по градовете. Ако ще е за София - най-добре при Омбре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 13 Март, 2007 ...странно е че си купуваш кола а не си се интересувал предварително за техническите данни да не ти е подарена Тъй както си го написал имаш нужда от основе преглед на колата от специалист Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове