n1k 7 #1 Публикувано 30 Юли, 2015 Доста жалко, но факт. Загубих си ключа от колата ( японски civic 6-та ) . Интересува ме най-евтиния вариант, който ще ми реши проблема. Ако някой се е сблъсквал с подобно нещо, моля да сподели опит. Допитах се до ключар - казаха ми, че могат да извадят ключ от патрона и евентуално по номера на имобилайзера да се направи и чипа. другия ми вариант е да взема от някоя ударена , но нямам представа колко би ми струвало. От София съм. Моля за съвет. Поздрави, Николай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 30 Юли, 2015 Иди при ключар да ти я направи. Иначе филмът ти ще е голям. ЕКУ+ИММО+Ключ+ключалки+труд , поне двойно. Евтино щеше да ти е ако беше си извадил (вместо да се скръндзиш като всички) резервен за 40-50 максимум лева ,че даже чувам че на места се предлагали и на 35. Ама то свършило вече ..... 150 лв. ако ти кажат за всичко , добре ще е . Може и някой квартален ключар дето ще чакаш 4-5 дена и ще го направи на ръка да ти каже по ниска цена. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #3 Отговорено 31 Юли, 2015 В Пловдив където и да съм питал ми искат 80-90 лв за ключ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #4 Отговорено 31 Юли, 2015 В една от пресечките на Аксентий Велешки (като тръгнеш от И. Вазов в посока ДАЙ) - завиваш в улицата която излиза на автогарата (има секс шоп на ъгъла) - отиваш там и се разбирате с момчето, адски отворен е. Относно за цената - евтиното излиза скъпо, ако си беше изкарал на времето един щеше сега само да го изтриеш от базата данни и да си караш с кеф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TREACH 26 #5 Отговорено 31 Юли, 2015 Мерси,ще го видя този пич и сори че пишем в на човека темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове