DamonHill 2 #1 Публикувано 27 Юли, 2015 Здравейте колеги, Карам англичанка от 1997г. От известно време не ми се задейства зумера за забравени светлини. Отначало започна да се включва от време а време, а не след дълго съвсем спря да работи. Къде да търся проблема? Вече имах неприятности с паднал акумулатор. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #2 Отговорено 27 Юли, 2015 Нестандартно предположение е, но обръщал ли си внимание дали копчето ти на шофьорската врата за включване на плафона работи коректно? П.П. Поздравления за никнейма - голям фен му бях преди 20 години! Кога минаха 20 години... 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #3 Отговорено 28 Юли, 2015 Като се замислиш, хич не е нестандартно предложението. Има желязна логика да не работят и двете. Проблемът е, че плафона не работи откакто се помня, а зумера спря от скоро. Може и крушката да е изгоряла, но това съм го игнорирал като проблем отдавна. П.П. Голяма работа беше Деймън. От тогава съм за Уилямс. Мечтата ми е да ги видя с двигател на Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DamonHill 2 #4 Отговорено 28 Юли, 2015 Проблемът се оказа елементарен. Реших да потърся къде е това копче и видях,че сработва само като го натисна надолу. Извадих го, раздвижих го и го върнах. След което и зумера и плафона тръгнаха. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keca95 0 #5 Отговорено 27 Юли, 2018 колеги искам да разбера къде е зумера за светлините защото плафона ми работи но сигнала за светлините го чух само два пъти по звукът които чувам съдя или че не прави контакт някъде или самия зумер е за сяна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keca95 0 #6 Отговорено 27 Юли, 2018 карам хонда сивик 1.4is 6-та генерация 1998 90 коня с джигател d14a4 ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове