Jump to content
niki50

Гарнитура на дросела

Recommended Posts

Здравейте!И преди време бях писал,че при смяна на гарнитура на дросела от сивик -75к.с. с такава /хартииена/ от 90к.с.оборотите са нестабилни ,отзад на аспуха пушека видимо стана по тъмен.Направих няколо прави с по здраво каране,колата се почуства по пъргава,но отново на свободен ход оборотите менят здраво.Не вярвам само с монтаж на хартиената гарнитура нещата да приключат,вероятно трябва и някаква настройка.Нека да кажат хората извършили подобна процедура.При мен само с махането на старата и слагането на новата гарнитура не става.Два пъти правя манипулацията и резултата е един и същ-оборотите подскачат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С Хартия не мисля, че ще е всъщност гарнитура това. Ако ще е от такъв материал трябва да има дебелина.Бих ти препоръчал картон.Колкото по-дебел толкова по-добре. Може да пробваш с някаква техническа пластмаса или клингерит. Може би най-лесното ще е картон.

За настройка не мога да кажа. Аз съм с Д14А4. Оборотите ти играят защото имаш някъде "вакумен" теч. Почти съм сигурен, че е от гарнитурата. Влиза въздух който не е отчетен от компютъра и автоматичния смукач се отваря и затваря циклично - оборотите се вдигат и падат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хартиената гарнитура за която говоря е оргинална ,закупена от ,,Бултрако,,такава за 90к.с.,за това казвам,че е хартиена,а не че съм взел от книжарницата хартия и сложил!Може би не трябва да се казва,,хартиена,, но не е и метална с каквато съм сега!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес изрязах от доста подебел картон,леко мек на натиск,нова гарнитура,сложх я,но ефекта е същият,играене на оборотите!давам 50лв.някой специалист да я сложи тая гарнитура,че ще играе чука!!!

а

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въздух май ти смуче от някъде,от не където трябва .

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...