niki50 10 #1 Публикувано 26 Юли, 2015 Здравейте!И преди време бях писал,че при смяна на гарнитура на дросела от сивик -75к.с. с такава /хартииена/ от 90к.с.оборотите са нестабилни ,отзад на аспуха пушека видимо стана по тъмен.Направих няколо прави с по здраво каране,колата се почуства по пъргава,но отново на свободен ход оборотите менят здраво.Не вярвам само с монтаж на хартиената гарнитура нещата да приключат,вероятно трябва и някаква настройка.Нека да кажат хората извършили подобна процедура.При мен само с махането на старата и слагането на новата гарнитура не става.Два пъти правя манипулацията и резултата е един и същ-оборотите подскачат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 26 Юли, 2015 С Хартия не мисля, че ще е всъщност гарнитура това. Ако ще е от такъв материал трябва да има дебелина.Бих ти препоръчал картон.Колкото по-дебел толкова по-добре. Може да пробваш с някаква техническа пластмаса или клингерит. Може би най-лесното ще е картон. За настройка не мога да кажа. Аз съм с Д14А4. Оборотите ти играят защото имаш някъде "вакумен" теч. Почти съм сигурен, че е от гарнитурата. Влиза въздух който не е отчетен от компютъра и автоматичния смукач се отваря и затваря циклично - оборотите се вдигат и падат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #3 Отговорено 26 Юли, 2015 Хартиената гарнитура за която говоря е оргинална ,закупена от ,,Бултрако,,такава за 90к.с.,за това казвам,че е хартиена,а не че съм взел от книжарницата хартия и сложил!Може би не трябва да се казва,,хартиена,, но не е и метална с каквато съм сега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki50 10 #4 Отговорено 27 Юли, 2015 Днес изрязах от доста подебел картон,леко мек на натиск,нова гарнитура,сложх я,но ефекта е същият,играене на оборотите!давам 50лв.някой специалист да я сложи тая гарнитура,че ще играе чука а 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 27 Юли, 2015 Въздух май ти смуче от някъде,от не където трябва . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове