tvid 1 #1 Публикувано 20 Юли, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги, вече съм горд собственик на Civic 8 gen sedan от Америка и съответно с червени мигачи. Въпроса сега е някой регистрирал ли е кола с такъв тип неотговарящи на Бг законите светлинни индикатори и как се получиха нещата? В момента колата е с Бургарска регистрация, но искам да й сложа Софийски такива. Редактирано 20 Юли, 2015 от changer6360 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #2 Отговорено 20 Юли, 2015 Готов съм да платя наем на някой колега с европейски такива, колкото да мина през КАТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokalbokal 56 #3 Отговорено 20 Юли, 2015 Защо не платиш , на хората които "помагат" за по-бързата регистрация в КАТ т,е регистраторите . Тарифата е стандартна 50-60 лв ще ти оправят документите , направо ще се наредиш на удобен канал и по-бързо ще минеш без никакви проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 21 Юли, 2015 Вчера видях един cadillac CTS купе с червени мигачи и софийска регистрация Сигурно може да се регистрират. Повечето мустанги не са ли баш с червени мигачи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #5 Отговорено 21 Юли, 2015 И аз съм виждал коли бол с американски светлини и все си мисля, че не може пък всеки такъв да е плащал рушвети...или пък може и да може, знам ли... Варианта е да направя задните мигачи и да сложа един бял долу под бронята за задната... Друг вариант е да намеря някакво фолио оранжев и го лепна ,ама ще си личи и пак може да се заядат, но в краен случай, така ще е... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #6 Отговорено 29 Юли, 2015 За да завърша темата - въобще не ми гледаха мигачите или които и да е светлини. В крайна сметка отидох без да съм правил никакви манипулации,защото нито с фолио , нито с оранжеви крушки успях да изкарам оранжева светлина. Та така - може да затворите темата , която завърши със щастлив край Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #7 Отговорено 29 Юли, 2015 А ти как така реши, че автомобил който е излязъл от завода по този начин, няма да мине технически преглед? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesss 17 #8 Отговорено 29 Юли, 2015 Всичко го знаехме, само теб те съмняваше Принципно по закон мигачите трябва да светят в жълто, а на американките светят в червено. Възможно е, но слабо вероятно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #9 Отговорено 29 Юли, 2015 Защото много познати ми казаха , а и след това прочетох на доста места ,че са се заяждали и ги карали да си преправят колите. Може би е до късмет на какъв киселяк ще попаднеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #10 Отговорено 29 Юли, 2015 По принцип не е до киселяк или не, а до това дали се спазва закона или не. Все пак по закон трябва да си с оранжеви мигачи. Лично ми се е случвало да не видя кола с червен мигач,че иска да завиви, точно защото свързвам червената светлина със стоп, а не с мигач. П.С Не се заяждам, просто лично мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове