StormTrooper 4 #1 Публикувано 16 Юли, 2015 (Редактирано) Здравейте. От днес съм горд собственик на Honda Civic 1.5iLS Vtec-E 115hp D15Z6. Това е първата ми кола, а пък аз съм й трети собственик, втори в България. За жалост, все още нямам книжка, така че шофьорско мнение как се държи на пътя все още нямам, но пасажерско - звяр. Икономична, чиста, красива. Колата я взех от собственик който я е обичал и се е грижил много за нея. И аз имам същите намерения - да я гледам като кукла, за да остане така красива и занапред. <3 Ето я и нея:Доста икономична, статистиките от предишния собственик:Градско: 7,5л/100, като е стигал и 7л/100Извънграско: около 5л/100Засега това мога да споделя, когато взема книжка(надявам се до края на лятото) ще споделя и мнението си дали ме слуша и как се държи. Просто щом я видях, нямаше как да не я взема. Единствено джантите бих сменил, защото според мен не й стоят толкова добре, но засега ще свършат работа, в бъдеще ще бъде с по-хубави пантофки. Редактирано 16 Юли, 2015 от StormTrooper 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #2 Отговорено 17 Юли, 2015 Я, близнак ... Честито, много безаварийни километри! Да те води на много красиви места и да харчи малко! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 17 Юли, 2015 Честито колега,със здраве да си я караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #4 Отговорено 20 Юли, 2015 Честито. Много хубава кола. Ако сменяш редовно консумативи и не я ръчкаш прекалено, това е изключително здрава и надеждна кола. Разходите, които ти е казал предишния собственика са верни, не съм карал по-икономична кола от тази. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #5 Отговорено 28 Ноември, 2015 Ето че вече 1 месец я карам и бих казал че е страхотна. Много лесно се привиква към нея, лесно се кара. И е доста пъргава, леко да я натисна и бяга. За разхода не мога да кажа нищо, но мисля че си харчи към нормалното. Трябва някой път да я засека да видя колко ще ми харчи. Скоро ще пусна и малко снимки със зимните обувки. Единственото окачването е леко дървено, всичко на пътя се усеща. Но се свиква. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venkos 6 #6 Отговорено 5 Януари, 2016 Честито колета! без аварийни. Моята е същата, и разхода е точно толкова 5 извънградско със средна скорост 90 км. и градско около 7 и половина 8 в София. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saristov 18 #7 Отговорено 6 Януари, 2016 Честито колега. Вече година карам същата и съм супер доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sambito7 3 #8 Отговорено 7 Януари, 2016 Честито колега, това за мен е уникален автомобил, нооо все немога да се добера до такъв като имам възможност. Безаварийно. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове