ribarina 1 #1 Публикувано 5 Юли, 2015 Пасват ли ,предните калници на Сивиците след фейслифта ,на тези преди фейслифта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #2 Отговорено 6 Юли, 2015 И мен ме интересува съвместимостта на едрогабаритните части по предницата на англичанките преди и след фейслифта. Ще съм много благодарен за всякаква информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rextor 2 #3 Отговорено 6 Юли, 2015 При 6та ген. хечбек японка след фейслифта са по-изрязани предните калници до фаровете Sent from my K1 turbo using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ribarina 1 #4 Отговорено 6 Юли, 2015 Пояснявам,става въпрос за английски сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #5 Отговорено 6 Юли, 2015 (Редактирано) Не различни са , няма как да стане след фейслифта калник за преди фейслифта - проверено ! По предницата не пасват фарове калници броня капак , правено е слагане на всички по горе изброени части накуп на кола преди фейса от такава след но тогава сменихме и маската ( очиларката ) до колкото си смоням беше трудно напасване без нея на другите части че в заключващия механизъм е по различно Редактирано 6 Юли, 2015 от Shpeer 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове