darkmanbg 0 #1 Публикувано 3 Юли, 2015 (Редактирано) Здравейте Нов съм във форума и имам малко въпроси. 1.Бихте ли ми препоръчали стелки някакви ако има хора които са си поръчвали online. Както гумени така и мокетни. Ако имате добро предложение и за багажника може да го дадете и него. 2. Колата по принцип е по-ниска има ли хора които да са сменяли нещо по предницата за да я вдигнат ако изобщо е възможно това. Благодаря предварително за помощта на всички колеги от форума. Редактирано 3 Юли, 2015 от Osama Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 4 Юли, 2015 (Редактирано) Колата не е прекалено ниска или имаш предвид когато е натоварена. Иначе по-дълги и дебели пружини не биха попречили, но тогава е хубаво да се смени и амортисьора. Системата за стабилност е настроена да работи с заводските характеристики по окачването. Не съм сигурен как ще влияе, но проучи нещата. Според мен не си струва да сменяш неща по окачването, ако са здрави. Спрямо повечето коли в този клас пътния просвет е стандартен. Редактирано 4 Юли, 2015 от revenue 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darkmanbg 0 #3 Отговорено 6 Юли, 2015 А отзиви за хубави стелки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #4 Отговорено 6 Юли, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=96928&hl=%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%B8 Тук колегите говориха за стелки, темата е за CR-V, ама ще се ориентираш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове