revenue 32 #1 Публикувано 27 Юни, 2015 От 2 дена забелязвам, че колата ми показва, че външната температура е 16 градуса. Заковал е на тази стойност и не мърда. Какво да мога да проверя сам? Евентуално колко ще струва да се оправи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 27 Юни, 2015 При сивика не знам как е, но при джаз 2005 е в предната броня, на акорд 2003 също. Предполагам, че и при сивика е там. Ако си удрял бронята, може да си го откачил от буксата, или да си прекъснал кабела. Провери там, за датчика става дума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #3 Отговорено 28 Юни, 2015 Пуснах темата и след няколко часа датчикът започна да работи (малко неточно). Или е тръгнал, или сте ми на късмет. Ще го следя тези дни. Видях, че се намира зад радиатора. Ще го видя, както предложи колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peychev 6 #4 Отговорено 9 Март, 2017 Здравейте, Имам Сивик 2006-та дизел от септември 2016-та и забелязах, че автомобилът винги показва външната температура с 4-5 градуса по-ниска отколкото е в действителност. Някой знае ли как може да се регулира датичикът или самото показание вътре в купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LansVans 0 #5 Отговорено 10 Март, 2017 Здравейте, Имам Сивик 2006-та дизел от септември 2016-та и забелязах, че автомобилът винги показва външната температура с 4-5 градуса по-ниска отколкото е в действителност. Някой знае ли как може да се регулира датичикът или самото показание вътре в купето? Пробва ли да я пренастроиш от компютъра ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Peychev 6 #6 Отговорено 10 Март, 2017 Ахаа! Значи можело от компа. Благодаря! Отивам да пробвам. 5 мин по-късно: Стана!! Така, ето малко инфо за някой, който е по-мързелив дори и от мен: 1. Ключът се завърта на позиция II. 2. Задържа се бутон "i" няколко секунди, докато се влезе менюто с настройките. 3. Температурата е в меню CHG SETTINGS ( второто е при мен ( модификация Sport)) - из менютата се браузва с бутон "i", избор/потвърждаване се прави с бутон Res/Sel Показанието на температурата може да се променя +-3 градуса, при мен беше на -3 и го направих на +2 и заспа. Бонус (ако на някой му се чете ) каква е работната логика на показанието за външната температура: http://www.civinfo.com/wiki/index.php?title=Outside_air_temperature_display_logic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIMITAR N 0 #7 Отговорено 23 Септември, 2020 Здравейте аз искам да попитам някой дали знае на Сивик 2.2 дизел 8 генерация къде точно се намира тоя датчика за външната температура, защото при мен разликата е от 8-9 градуса и мисля че е за смяна. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове