jungles 78 #1 Публикувано 24 Юни, 2015 Здравейте колеги. Имам следният проблем. Колата е Хонда Сивик англичанка 98 1.4 IS , дискове отпред и дискове отзад има и АБС. Отначало се оказа че маркучите са се съсипали и смених всички маркучи, накладки и предни дискове , раздвижих апаратите гресирани и почистени. Но по предните апарати продължават да задържат , особено в горещото време.Слизам от колата на неутрал работеща и н емога да я мръдна. И ми прави впечатление че когато ми задържат и в движените подавайки газ и припомпвайки леко спирачката отпуска, но пак до следващото натискане на педала и той се одървя . Някои ако може съвет да даде , ако е имал същия случей. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #2 Отговорено 24 Юни, 2015 Обезвъздуши ли добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jungles 78 #3 Отговорено 24 Юни, 2015 Еми уж да , ако е някакъв по специален начин. Сподели го ?! Ако не са обезвъздушени мисля че педала ще е пропаднал леко а не одървен ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове