kkmoad 6 #1 Публикувано 18 Юни, 2015 От вече 2 месеца и аз съм горд собственик на тази японска красавица. 2004 г., 2,4 бензин автоматик. 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 18 Юни, 2015 Със здраве да я караш. Комбитата са ми слабост.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #3 Отговорено 18 Юни, 2015 Каква ти катафалка бре?Колега с здраве да си я караш много е хубав Акорда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6062 #4 Отговорено 19 Юни, 2015 Имаш и моите адмирации и благопожелания. Ако е рекъл господ и сменя мойта 6-та, точно с такава ще е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #5 Отговорено 19 Юни, 2015 Добре дошъл в отбора. Карам същата, колата е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkmoad 6 #6 Отговорено 19 Юни, 2015 Благодаря за пожеланията! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Instaler 0 #7 Отговорено 19 Юни, 2015 Супер е колега. Честито !! А какви са ти впечатления от Акордеона ? Возия/Горене ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilevUK 2 #8 Отговорено 21 Юни, 2015 Следващата кола ще ми е автоматик ако ще света да се разпаднe. Имам същата но с ръчни скорости. Честито много хубава кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kkmoad 6 #9 Отговорено 28 Юни, 2015 (Редактирано) Колата е супер, разхода е 12-13 на газ и около 10 на бензин.Возията е малко твърда за този клас автомобил, но Хонда така си ги правят за по- добро поведение на пътя. Автомата наистина е супер! Редактирано 28 Юни, 2015 от kkmoad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #10 Отговорено 19 Септември, 2015 още един фен от Ботевград ,със здраве да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorge 2 #11 Отговорено 20 Септември, 2015 Честито колега! Дълго, приятно и безпроблемно да си я караш! Аз имам същата, но 2007 дизел. Sent from my SM-G925F using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове