ddz 0 #1 Публикувано 17 Юни, 2015 Вчера един приятел ми взе колата замалко,но се блъсна и сега неможе да запали ното на бензин, нито на газ.... Върти сичко както трябв казаха ми,че може би че при удара има нещо което автоматично спира горивото и тока. Вярно ли е? И ми казаха че би трябвало да има бутон за пускането им. Хонда Сивик 6ген 1999г. (Сажелявам ако темата не е публикувана на точното място) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 17 Юни, 2015 Погледни под парното до педалите или от другата страна.Търси нещо като бутон.Натисни го и ще се оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #3 Отговорено 25 Юли, 2015 Колега отвори жабката и отляво има голям черен бутон,който е точно за такива ситуации..спира тока на бензиновата попма за да не изпраща гориво към двигателя при удар.При мен се беше получил същия проблем и при намирането на този бутон колата си запали и всичко си е както трябва.Дано съм ти бил полезен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #4 Отговорено 25 Юли, 2015 Задължително ли е колата да има SRS за да има и такъв бутон или по друг начин разбира, че има удар? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #5 Отговорено 26 Юли, 2015 Просто при самия удар от вибрацийте се активира тоя датчик...аз го активирах като ударих по таблото за да убия една муха и после голямо чудене беше защо не пали колата хаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове