Jump to content
ddz

Хонда Сивик 6ген

Recommended Posts

Вчера един приятел ми взе колата замалко,но се блъсна и сега неможе да запали ното на бензин, нито на газ.... Върти сичко както трябв казаха ми,че може би че при удара има нещо което автоматично спира горивото и тока. Вярно ли е? И ми казаха че би трябвало да има бутон за пускането им. Хонда Сивик 6ген 1999г. (Сажелявам ако темата не е публикувана на точното място)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни под парното до педалите или от другата страна.Търси нещо като бутон.Натисни го и ще се оправи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега отвори жабката и отляво има голям черен бутон,който е точно за такива ситуации..спира тока на бензиновата попма за да не изпраща гориво към двигателя при удар.При мен се беше получил същия проблем и при намирането на този бутон колата си запали и всичко си е както трябва.Дано съм ти бил полезен! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задължително ли е колата да има SRS за да има и такъв бутон или по друг начин разбира, че има удар?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто при самия удар от вибрацийте се активира тоя датчик...аз го активирах като ударих по таблото за да убия една муха и после голямо чудене беше защо не пали колата хаха 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...