snufka 0 #1 Публикувано 15 Юни, 2015 Здравейте колеги, имам проблем с ел.машинката на левия прозорец на сивик 5 хетч.Започна да прекъсва преди около месец,но се оправяше.Като натисна копчето нагоре/надолу се чува едно щракване само,все едно когато натиснете копчето,прозореца се вдигне и тогава щрака релето.Дайте съвети моля Ви!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snufka 0 #2 Отговорено 15 Юни, 2015 Колеги никой ли не е имал подобен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 15 Юни, 2015 Най вероятно трябва да направиш профилактика на водачите на стъклото - махаш корите и стигаш до направляващите. При мен имаше проблем на този прозорец - измъкна се от водачите, оказа се, че закрепващите болтове са се разхлабили и стъклото е излязло от механизма. Имаше и затруднено движение, което оправих именно с леко усукване на целият механизъм в сглобено състояние. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snufka 0 #4 Отговорено 15 Юни, 2015 Преди 4 седмици някакви капути ми счупиха прозореца и ми откраднаха акумолатора,смених лявото стъкло с ново и смазах водачите и релсата,върви перфектно,не е от това колега,но все пак благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #5 Отговорено 15 Юни, 2015 прекъснати или не добре контактуващи пинове на снопа с кабели между купето и вратата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #6 Отговорено 15 Юни, 2015 Ами няма как да гадаем от какво е. Не си дал достатъчно инфо, нещо насочващо. Провери дали моторчето и механиката бачкат без стъклото и пиши пак. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snufka 0 #7 Отговорено 19 Юни, 2015 добре,ще проверя при първа възможност и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snufka 0 #8 Отговорено 22 Юни, 2015 В събота свалих кората,смазах машинката и релсата на водачите,почистих всички клеми и тръгна,сега всичко е наред. Благодаря Ви за помоща и хубав ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове