baizoro 4 #1 Публикувано 13 Юни, 2015 Моля за помощ кое е по добре дизел или бензин Honda Civic 7 2005 4 врати 1.7 дизел предстои ми покупка за сина ми ! Ако може помощ? Иначе аз карам от 2 години 8 генерация дизел и нямам и малка забележка просто перфектна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nilmar 1 #2 Отговорено 23 Юли, 2015 Бензин.Имам близо 60 000 км с Сивик 7 1.6 , 110 к.с. и съм много доволен.От всички коли които съм имал (включително и чисто нов Шевролет Авео ) . Специално 7 генерация бензин добър разход,добра подръжка.Както всеки автомобил си има и своите слаби страни,но не са болка за умиране.Само се оглеждай за читав екземпляр за да не проклинаш после марката. Успех с покупката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maglata75 3 #3 Отговорено 24 Юли, 2015 качествено масло 0w30 или 5w30 ,редовна смяна и няма чупене мотора кормилната рейка е проблем ,но и тя се прави къси скорости ,идеални за градско ,но по магистрала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове