Ryuugan 251 #1 Публикувано 13 Юни, 2015 Здравейте колеги! Въпросът е свързан с новозакупен Акорд 6 генерация с ф18. На картинката съм посочил диод на таблото, който сякаш не съществува при всички модели. Това, което ме интересува е следното. Какво индикира съответния диод? Мига постоянно, някаква база за притеснения има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 13 Юни, 2015 Какво е изобразено на картинката? Мисля, че на моята кола там се намира индикаторът за отворена врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpliFF 50 #3 Отговорено 13 Юни, 2015 Това е диода за централното и алармата(ако има такава) би трябвалко да мига само когато колата е заключена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 13 Юни, 2015 Мерси, много благодарско. Колата има известен проблем с централното и може заради това да мига нонстоп. Ще видим нататък значи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #5 Отговорено 13 Юни, 2015 Извинявам се, не бях видял, че си оградил с червено въпросния диод и помислих, че става въпрос за индикатора, който свети под него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове