Koc_D15B2 66 #1 Публикувано 10 Юни, 2015 Здравейте, след като сложих по ниско окачване и 16-ки 205/45, при по натоварена кола гумата опира в калника и се дере брутално.. Мисля, че с подгъване на ръбовете на задните калници проблема ще се реши. Някой може ли да ми препоръча майстор в София, който разполага със специалната машинка за подгъване или поне е кадърен, за да не се налага да боядисвам и тн. след интервенцията. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #2 Отговорено 4 Септември, 2015 До колкото знам оставяш колата хубаво да се напече или с горещ пистолет леко нагряваш веждите на калниците вземаш подходяща тръба овиваш с книжно тикса 3-4 пъти равномерно,пъхаш преди калника и гумата половината и с помоща на 1-2ма които бутата колата ти придаржаш тръбата да се върти с гумата опираики ръба на калника той се изкривява навън. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hunter 736 #3 Отговорено 5 Септември, 2015 Ей т' Фа е мнение, няма две мнения... Ако не стане - чувал съм и друг начин... Викаш 2 - ма, 3 - ма... Единия държи водката, втория разказва вицове... А ти, ... примерно си режеш с шлайфчето, ... някъде под прозорците, ... примерно, де... Ако ти пречат - джамовете също, зависи от гУмите... п.п. Третия за к'во е - ами да документира, ако може да пише,... колкото може де... Щото идните поколения ко ши праЯт без опит, ... така де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx-japanstyle 274 #4 Отговорено 6 Септември, 2015 Аз знам че ни са меки ламарините ама чак пък от кашкавал,това със пистолета за горещ въздух ме кефи- или на слънце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #5 Отговорено 6 Септември, 2015 Aa,Много смях.Благодаря! Тая тема трябва да влезе в раздел ;Бисери;! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове