J's Racing BB8 49 #1 Публикувано 2 Юни, 2015 Здравейте.Карам Сивик Д13б2 5ген.Нямам хидравлика имам съмнения за разбита рейка а тя е механична и не си струва да я рециклирам,и мисля направо да и сложа хидравлична,но въпроса е дали става на моята кола.Четох в една тема,че магарето може да не стане ама как да го разбера това.Инъче другото го знам помпа,казанче,маркучи ролка за ремъка и мисля,че е това.И от какви сивици ще стане защото предпочитам да е от 6 ген ако става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 3 Юни, 2015 От 6 ген не става, търсиш целия комплект от 5г - рейка, тръби, хидравлична помпа, казанче. Проблема с магарето е че скобата която държи рейката от дясната страна е по-малка за механична рейка. Ще ти трябва такава от хидравлична, мисля че с малко преправяне ставаше и без да сменяш магарето. Ролката за коляновия вал ще ти трябва само ако твоята е с 2 писти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #3 Отговорено 3 Юни, 2015 Ще умре тая д13 с хидравликата, пък и почват едни течове чудеса.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове