brymbrym 1 #1 Публикувано 1 Юни, 2015 Здравейте! Скоро ще си сменям ангренажния ремък, та въпроса ми е ако някой може да ми каже кои ремъци са качествени, че не ми се купуват разни боклуци. Колата е Сивик Д14 а3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 1 Юни, 2015 Gates,INA,contitech 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #3 Отговорено 1 Юни, 2015 Contitech На стария Сивик 100 000+ без смяна 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #4 Отговорено 8 Юни, 2015 SUN или UNITTA все тая. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #5 Отговорено 9 Юни, 2015 Абе не е баш "все тая" . Ако беше все тая, щяха да ползват и СЪН за ОЕМ вграждане в дизелите където натоварването на този възел е по голямо японците, но аз до сега колкото японски дизела съм видял с ОЕМ ремъци, все са производство на УНИТА . Пък ако се задълбочим малко в нещата и проучим що е то УНИТА, ще разберем, че най са си хубави ремъците на Гейтс, защото и УНИТА е азиатското им подразделение . Конти, Монти, СЪН, МЪН, все са алтернаниви някакви, не напразно в повечето случаи един Гейтс струва колкото 2 Континентала . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове