t0rHaDo 2 #1 Публикувано 22 Май, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги, предстои ми закупване на Сивик 5 ген. купе D15b7. Искам тези които притежават хондилака да си изкажат мнението, тъй като ще ми е първа кола. Возията предполагам е една идея по-добра от хеча, а за визията да не говорим °_° . Също така ми предстои и да съмстудент във Варна и тук идва следващият въпрос, а той е прословутият разход. Няма да я гоня, а съвсем нормално каране във Варна по светофари, баири и т.н. Извънградско също ще се кара. Надявам се и консумативите да са еФтини и се намират под път и над път, все пак колата е на супурнайсе години....и тук идва следващият въпрос...онова където като е тихо се чува "чътър чътър" - ръждата ;/ мога ли да си намеря добър екземпляр от порядъка на 2500лв без ръждата. Благодаря на отзовалите се! Редактирано 22 Май, 2015 от t0rHaDo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gamencerista 53 #2 Отговорено 22 Май, 2015 Колата е супер. Винаги бих си купил отново 5-та купе ако изпадне оферта. Частите са супер ниски като цена. Разхода е приемлив за 1.5 мотора. 1.6 е по-добър но : 1во са редки. 2ро за 2500 няма как. Ръждата за съжаление е проблем при тези коли. Аз моята я взех от камиона в Австрия, перфектна. Без грам ръжда - поне видимо. След 2 зими тук не приличаше на нищо. Изкърчи се - не чак толкова качествено и следващата зима пак изгни. Ако търсиш читав екземпляр - тук в България няма да намериш. То и по Европа не останаха, а читавите са по 3000 евро и нагоре Успех в търсенето и дано да се похвалиш скоро 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #3 Отговорено 22 Май, 2015 Абе наскоро имаше една в Пловдив тъмно сива мисля за 2600-700 и купето изглеждаше много добре. Иначе са много редки вече, аз докато търсих кола за себе си постоянно следях обявите и купе за 6-7 месеца да са излезли 3-4 обяви, които стават. В момента се продават 2 във форума едната е 3500 другата 5000. Според мен тази кола заслужава да се купи и запази, просто защото наистина стават все по-редки, а са си класика. Така че ако ти е мерак наистина събери пари за един запазен екземпляр и си я поддържай, и прави с времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Coupee 12 #4 Отговорено 23 Май, 2015 Във Варна под 9 няма как да свалиш разхода по-скоро 10 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
t0rHaDo 2 #5 Отговорено 23 Май, 2015 http://www.cars.bg/c1169955 ......а някой да е ходил да гледа това купенце....защо е на тази цена, сигура има нещо скрито. :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radibadboy 6 #6 Отговорено 28 Май, 2015 Няма да сбъркаш.За тия пари може да се намери нещо нормално. http://www.cars.bg/c1183991 - тая ми е хванала окото,че и с гас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Щерев 25 #7 Отговорено 1 Юни, 2015 (Редактирано) Тая червената е с удар отзад и сериозно й тече багажника като вали Беше на един приятел преди година две. Мотора беше ревизиран. Редактирано 1 Юни, 2015 от Щерев Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове