Miramax 11 #1 Публикувано 21 Май, 2015 Здравейте колеги ! От скоро (седмица) при 3-4 дръпки доста стабилни ми изтича поне литър и малко вода от радиатора. При нормално каране нищо не се случва. И в двата случая стрелката за температурата не се вдига. Маркучите двата големите не са скъсани/спукани. Самия радиатор също мисля че не е спукан, въпреки че е оригинален за д14а4 а сега съм с д15б2 миниме. Какъв съвет може да дадете ? Може ли да е заради това че главата не е шлайфана и може да е крива ? какво друго може да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 21 Май, 2015 От къде точно тече от радиатора-от капачката ли?А какво става с водата в разширителния съд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #3 Отговорено 21 Май, 2015 Здравей колега! Обясни малко дали колата пуши или нещо подобно моля. Как така изтича? Как я наливаш тая вода на максимума ли? Шах и мат. Дай ни малко повече обяснения. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #4 Отговорено 26 Май, 2015 Здравей колега! Развитие с обезводняването има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #5 Отговорено 30 Май, 2015 Форсирай колата на място и виж от къде ще тръгне да тече.Огледай и маркучът към кранчето на парното все пак антифризът минава и по-назад от двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове