Jump to content
nanizealot

Покупка на Сивик Б20

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Харесъл съм тази кола за брата ,някои ако е гледал да сподели информация и като цяло как ви се струва сетъпа 

http://www.mobile.bg/11410557127392622

Редактирано от nanizealot

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Струва ми се удряна отпред. Трябва да я видиш на място да не дава някакви отклонения и да няма някакви изкривявания по ходовата част. Но пък в крайна сметка е 23-годишна кола, не може да не е удряна. Продава се от много време ако отидеш на място с парите, мисля че можеш да смъкнеш едно 400-500лв. За сетъпа не мога да коментирам, нека друг се изкаже, но ми изглежда прекалено чист и излъскан, тоя мотор не е за изложби, а за каране :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хъм.. много интересно, пише че е 2.0, а на една от снимките се вижда, че на блока пише B16A2... странно B20 :D не случайно се продава от половин година !

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно по талон е  B16a2 НО собственика е сменил блока с Б20 <-- следователно става с нередовни документи. Който я вземе забравя за прехвърляне.По добре търси нещо с редовни документи защото  е филм после, а за узаконяването на мотор е още по голям филм и си е 1000++

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

То остай талона, виж блока на снимката, тоя зорлен го е снимал пише Б16А2, освен ако не го е сменил СЛЕД като го е снимал :D

"Оригинално VTI EG6 2000 кубика" такова животно нема :D

Редактирано от dindin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обявата я има от доста време... да не се сърди колегата, ама ако всичко и беше наред щяха да я думнат преди доста време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този номер е върхо другия ,така мо каза човека и няма да има никакви проблеми с регистрацията и прехвърлянето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не си заслужава. Разгледай  мобиле,карс има VTI-ки с редовни документи за по 4-5000 лв  и са  6-та ген а не кола на 22 години.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...