Mitkoto_tt 6 #1 Публикувано 16 Май, 2015 Колеги нормално ли е да е усукан предния ляв колна на пасажера на англичанката.от скоро съм собственик и ми направи впечетление ако се е усукал има ли начин да го поправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dobrin 3 #2 Отговорено 18 Май, 2015 Здравей Имах същия проблем със задния колан. С малко "борба" го оправих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #3 Отговорено 19 Май, 2015 Ок вече 3 дни се боря и не мога да го поправя има ли някой колега от София да помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel™ 13 #4 Отговорено 20 Май, 2015 Каак така е усукан? Развиии болта който го го държи долу към купето и го оправи и го монтирай отново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitkoto_tt 6 #5 Отговорено 24 Май, 2015 да развивам го но закопчалката е на обратно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #6 Отговорено 24 Май, 2015 Имал съм няколко такива случаи, но не помня на какви коли. Както каза @dobrin, ще падне борба, докато го обърнеш. Единия начин е, като прегънеш колана по дължина, пъхаш прегънатото в процепа и дърпаш яко, докато прегънатото мине през процепа. Може да се наложи да ползваш жокер "Обади се на приятел". Другия начин - на колана имаш едно копче, което е ограничител на закопчалката, пречи й да слиза надолу към прага. Там където копчето опира в закопчалката има едно уширение на процепа. С малко повече внимание и груба сила можеш да прегънеш колана, обаче преди и след закопчалката, така че най-дебелата прегъната част да дойде в това уширение на процепа. Тогава, не знам, как точно да го кажа, с дърпане, въртене, приплъзване и споменаване на майчината рода до 9-то коляно обръщаш колана. Това уширение на процепа обаче не съм сигурен, дали го има на англичанските закопчалки на коланите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове