alman 20 #1 Публикувано 13 Май, 2015 Здравейте колеги, интересува ме на кората в багажника, отдолу има някакви пластмасови ребра. Дори има някакви все едно отвори за рапидки или нещо такова. За какво служат те? Замислил съм се все пак да сложа едни елипси на кората та се загледах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 13 Май, 2015 Може би е направено за да не се огъва,но може и да греша.Аз моята не я ползвам много.Стои вкъщи,че едната връвчица се скъса,понеже кората беше фул до горе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гената. 11 #3 Отговорено 13 Май, 2015 Аз пък не мога да си намеря кора. Някой слагал ли е от друга кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #4 Отговорено 13 Май, 2015 Ми не, не ми седи като прости ребра срещу огъване...има някакви знаци, а и е на точно определени места, ъгли и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 13 Май, 2015 Моята смело я изрязах и си сложих колоните. Не я мисли толкова... кора е все пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 13 Май, 2015 Гена,един правоъгълник от тънък МДФ или шперплат,два алуминиеви винкела за устойчивост и 2 квадрата плат.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове