Jump to content
goldbyrk

Тампони носачи 6 ген

Recommended Posts

Здравейте. На скоро посетих сервиз за да обслужа колата и ми казаха, че тампоните на предните и задни носачи са тръгнали. Отпред наистина се чува леко потракване, но не винаги, най вече при излизане от неравност. Бихте ли ми препоръчали конкретен модел от конкретно място, за което е сигурно, че ще са читави? Проблем ли е да се кара по дълго със сегашните ми тампони, належащ ремонт ли е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да помогна само по последния въпрос. Проблем е, ако са много разкъсани. Ако искаш вдигни колата и виж тампона който дръжи амортесьора към долния носач. Ако в него има дупки и може да се види светлина през тях много лошо. Мисля, че тези тампони най-бързо деградират. На долния носач тампона към напречната греда той вероятно също ще бъде зле, но не толкова.

Проблем е , защото окачването не работи въобще по начина по който трбява. Тампона представлява една външна стоманена черупка в тази черупка има втулка. Между черупката и втулката има каучук. Този каучук когато го деградира, почва да се рони. Когато това се случи тази втулка вече няма какво да я държи и се получава сериозен луфт.

Качествата на самата возия изчесват и колата става потенциално опасна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не сменя тампони?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последен вопъл, за препоръка на марка и място за закупуване на тампоните, а ако се намери и полиуретан.... Давайте акъл, наближава времето за ремонт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...