goldbyrk 202 #1 Публикувано 8 Май, 2015 Здравейте. На скоро посетих сервиз за да обслужа колата и ми казаха, че тампоните на предните и задни носачи са тръгнали. Отпред наистина се чува леко потракване, но не винаги, най вече при излизане от неравност. Бихте ли ми препоръчали конкретен модел от конкретно място, за което е сигурно, че ще са читави? Проблем ли е да се кара по дълго със сегашните ми тампони, належащ ремонт ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 8 Май, 2015 Мога да помогна само по последния въпрос. Проблем е, ако са много разкъсани. Ако искаш вдигни колата и виж тампона който дръжи амортесьора към долния носач. Ако в него има дупки и може да се види светлина през тях много лошо. Мисля, че тези тампони най-бързо деградират. На долния носач тампона към напречната греда той вероятно също ще бъде зле, но не толкова. Проблем е , защото окачването не работи въобще по начина по който трбява. Тампона представлява една външна стоманена черупка в тази черупка има втулка. Между черупката и втулката има каучук. Този каучук когато го деградира, почва да се рони. Когато това се случи тази втулка вече няма какво да я държи и се получава сериозен луфт. Качествата на самата возия изчесват и колата става потенциално опасна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #3 Отговорено 21 Май, 2015 Никой ли не сменя тампони? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4 Отговорено 20 Юни, 2015 Последен вопъл, за препоръка на марка и място за закупуване на тампоните, а ако се намери и полиуретан.... Давайте акъл, наближава времето за ремонт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове