jovani_68 0 #1 Публикувано 5 Май, 2015 Привет на всички.Имам малък проблем с вентилатора на парното(климатика),Не работи.Бушона е здрав,а не върти.Очаквам да ми помогнете с мнения за проблема и къде се намира самият вентилатор.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 14 Май, 2015 Здравей, колега! Ако все още не си решил проблема - вентилатора се намира под жабката. Сваля се лесно. Проверяваш идва ли ток до него и после дали не е изгорял той самия. Аз моя го свалях за да го почистя от прах, че имах миризми от климатика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yolo Denev 1 #3 Отговорено 31 Октомври, 2016 Здравейте! Аз също получих същия проблем с вентилацията в купето. Спря да духа от раз. Свалих жабката, пуснах ток на вентилатора от запалката за да видя дали не е изгорял и се оказа, че му няма нищо. После проверявах бушоните и там не открих изгорял такъв. Свалих и панела от централната конзола с трите релета, но се оказа, че са на обща букса и въпросното реле за вентилатора не е с потенциометър, а с електронна платка с диоди. Някой имал ли е подобен проблем, оказа се, че един познат също има проблем с обдухването, но не го е отстранил до този момент. Зимата дойде, а без парно колата ми се превръща в БМВ- неизползваема през зимата. Ако някой може да ме насочи към проблема, ще съм много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 31 Октомври, 2016 Здравей, колега! Насочи вниманието си към ето това https://www.google.bg/search?q=79330-S6A-941&client=firefox-b&biw=1173&bih=641&source=lnms&sa=X&sqi=2&pjf=1&ved=0ahUKEwj_sL2M8oTQAhXD6RQKHQo6Dm0Q_AUIDCgA&dpr=1.09 А ето и една тема, което също може да ти помогне - http://forums.clubep3.com/showthread.php?t=756617 Аз имах подобен проблем на предната ми кола (макар и не Хонда), но там спряха да работят 1-ва и 2-ра степен на вентилатора. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yolo Denev 1 #5 Отговорено 2 Ноември, 2016 Мерси, дано да излезе от тази дупка заек, че иначе скоро ще и драсна клечката на колата. Не за друго, но трябва да се стопля някак... Ако успея тези дни да я оправя, ще драсна два реда, а теб ще те поздравя по радио Вис Виталис! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yolo Denev 1 #6 Отговорено 13 Ноември, 2016 Така стана, че зайчето се показа. Оказа се, че ми е изгорял терморезистора. Добре, че не беше транзистора, че търсих такъв по серийния номер и не намерих, а цялата джаджа струва 50 паунда. Прекарах един мост временно, докато сменя резистора и парното си работи отлично. Благодаря за насоката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове